Showing all 20 results

Commander Legends: Battle for Baldur’s Gate Collector Booster Box – Japanese

1.699,95 DKK

The Commander Legends: Battle for Baldur’s Gate Collector Booster Box contains:

  • 12 Commander Legends: Battle for Baldur’s Gate Collector Boosters

Commander Legends: Battle for Baldur’s Gate Collector Booster Box

1.699,95 DKK

The Commander Legends: Battle for Baldur’s Gate Collector Booster Box contains:

  • 12 Commander Legends: Battle for Baldur’s Gate Collector Boosters

Unstable Booster Box

799,95 DKK

Unstable er en officiel parodiudvidelse til Magic: The Gathering, der blev udgivet den 8. december 2017. Det er det tredje sæt af sin slags, med sølvkanter, der følger traditionen fra 1998’s Unglued og 2004’s Unhinged.

Unstable foregår på Bablovia, et steampunk-inspireret fly. Den har fem hovedfraktioner, en for hver allieret farveparring: The Order of the Widget (hvid-blå), Agents of S.N.E.A.K. (blå-sort), League of Dastardly Doom (sort-rød), Goblin Explosioneers (rød-grøn) og Crossbreed Labs (grøn-hvid)

Udover det er virkeligt sjovt at drafte sammen med vennerne, så er der nogle ret værdifulde foil kort i sættet som giver et ekstra lag af spænding.

Hour of Devastation Booster Box

1.299,95 DKK

Engelsk Sealed display af Hour of Devastation.

I dette sæt er det muligt at trække Amonkhet Invocations der er ekstremt værdifulde og eftertragtede, såsom: Force of will, Thoughtseize, the Scarab god og mange mange flere.

Så leder du efter et display at åbne for at hente noget af høj værdi, gemme som investering eller drafte med vennerne, så er Hour of devastation et sæt med fede muligheder der stadig ikke er til at komme i nærheden af til en rimelig pris!

Aether Revolt Booster Box

1.349,95 DKK

Engelsk Aether Revolt booster box.

I dette sæt er det muligt at trække Masterpieces der er ekstremt værdifulde og eftertragtede, såsom: Sol Ring, Mana Crypt, Mana Vault og mange mange flere.

Det her er virkeligt et sæt hvor der er muligheden for at trække kort til en værdi af mange mange tusind kroner, så til den entusiastiske spiller ville det her være et sæt med potentiale både at åbne men formentlig også på sigt.

At sidde både alene men også med venner kan det her display varmest anbefales til at drafte eller “hunte” for treasures i den højere ende af spektret.

Champions of Kamigawa Booster Box

9.999,00 DKK

Champions of Kamigawa er Magic-udvidelse nummer 33 og blev udgivet i oktober 2004 som det første sæt i Kamigawa blokken den 18. september 2004.

De mest indflydelsesrige kort i sættet er: Sensei’s divining top, Kiki-jiki og mange mange flere.

Printrun er forholdsvist lavt på sættet og derfor er de originale sealed kasser og særligt eftertragtede. Det er estimeret at der er printet imellem 100 og 150 millioner kort, hvilket gør kasserne forholdsvist sjældne og interessante for samlere.